Z aplikacijo CloseOut, lahko pospešite svoj potek dela z ustvarjanjem skupin uporabnikov. Ta funkcija vam omogoča, da z enim samim klikom preprosto dodate celotno skupino uporabnikov v projekt, kar vam prihrani dragoceni čas in trud. Če želite dodati nove skupine:
- Prijavite se v spletno aplikacijo CloseOut.
- Pojdite v razdelek Varnost in se pomaknite do možnosti Skupine.
- V desnem podoknu kliknite na + da dodate novo skupino. Izberite ime in ji dodelite podjetje. Skupino (neobvezno) in kliknite shrani.
-
Obstoječe skupine si lahko ogledate v levi plošči. Skupine, ki so bile dodeljene Projekti bodo označeni z modro barvo. Če želite izbrisati skupino, preprosto kliknite ikono koša poleg imena skupine. Ko izberete skupino, se dodeljeni projekti in spletna mesta prikažejo v srednji plošči, uporabniki v skupini pa bodo navedeni v desni plošči. Če želite izbrani skupini dodati novega uporabnika, kliknite na desni +. Za lažjo navigacijo lahko filtrirate po podjetju (predstavljeno z ikono hišice) ali po vlogi uporabnika (predstavljeno z ikono osebe)
