Zapiranje in začasno ustavljanje delovanja lokacij

Spoznajte različna razpoložljiva stanja spletnih mest ter postopke za njihovo zaprtje in/ali začasno ustavitev.

Table of Contents

V CloseOut, na voljo je več vrst spletnih mest: aktivna, zaprta in suspendirana, vgrajeni filtri spletnih mest pa vam omogočajo, da po potrebi preklapljate med pogledi posameznih vrst.

 

 

Ko zahteve glede dokumentacije za lokacijo dosežejo 100-odstotno raven, je lokacija v bistvu pripravljena na prevzem s strani naročnika, krog napredka pa se spremeni iz prikaza odstotka v stanje, ki označuje pripravljenost na zaključek.

 

Postopek zapiranja ali začasne ustavitve spletnih mest je podoben in preprosto vključuje pomik miške nad njimi. z miško nad zadevnim spletnim mestom in klikom na zapri spletno mesto ali začasno ustavi spletno mesto ter nato Potvrdi. Če je bilo to storjeno večkrat, bo na voljo možnost za zgodovino zapiranja, ki prikazuje zgodovino odpiranja/zapiranja spletnega mesta

Delete

Ta dejanja lahko izvajajo samo vloge z dovoljenji za skrbništvo – projekti.

 

 

 

Delete

Pomembno obvestilo

Spletna mesta s statusom “aktivno” ali “pripravljeno na zaključek” vam še vedno omogočajo nalaganje dokumentov in izvajanje funkcij Spremi ali Zavrni dejanja. 

Na spletnih mestih s statusom “zaprto” ali “suspendirano” ni mogoče nalagati vsebin niti izvajati dejanj potrditve ali zavrnitve, vendar je do vsebine še vedno mogoče dostopati.

Priporočena najboljša praksa je, da spletna mesta zaprete takoj, ko so pripravljena na zaprtje, in jih ne pustite predolgo v stanju “pripravljeno za sprejem”.