Možnost brisanja projektov, spletnih mest in vozlišč je na voljo samo uporabnikom z vlogo skrbnika v sistemu. V večini primerov odsvetujemo brisanje, vendar obstaja vgrajena funkcija, ki vam omogoča, da jih obnovite, ko si premislite.
Brisanje projektov:
1. Prijavite se v CloseOut.
2. Pojdite na Administracija -> Projekti.
3. Poiščite projekt, ki ga želite odstraniti.
4. Kliknite koš za smeti in nato Confirm.
5. S tem boste ustvarili zahtevo za brisanje, ki bo ob polnoči po UTC časovnem pasu izbrisala projekt in vse obstoječe podatke v projektu.

Brisanje spletnih mest:
1. Prijavite se v CloseOut.
2. Pojdite na Administracija -> Projekti.
3. Poiščite projekt, h kateremu je dodano spletno mesto, in kliknite ime projekta.
4. Kliknite Lokacije in poiščite spletno mesto, ki ga želite odstraniti. Kliknite koš za smeti in nato Confirm.
5. S tem boste ustvarili zahtevo za brisanje, ki bo ob polnoči po UTC časovnem pasu izbrisala spletno mesto in vse obstoječe podatke na njem

Brisanje vozlišč:
1. Prijavite se v CloseOut.
2. Pojdite na Administracija -> Projekti.
3. Poiščite projekt in vozlišče, ki ga želite izbrisati.
4. Kliknite koš za smeti in nato Confirm.
5. S tem boste ustvarili zahtevo za brisanje, ki bo ob polnoči po UTC časovnem pasu izbrisala vozlišče in vse njegove obstoječe podatke

Do svoje zahteve lahko dostopate v meniju Administracija -> Nastavitve -> Izbriši zahteve. Element bo izbrisan ob polnoči po časovnem pasu UTC.
V tem obdobju lahko zahtevo še vedno prekličete s klikom na koš za smeti poleg zahteva za brisanje. Po tem izbrisanega projekta ne bo več mogoče obnoviti.
Potrditveno e-pošto, da je vaša zahteva dokončana, boste prejeli ob 8. uri po UTC.