Brisanje projektov, spletnih mest ali vozlišč

Naučite se varno izbrisati projekte, spletna mesta ali vozlišča in jih obnoviti, če si premislite.

Možnost brisanja projektov, spletnih mest in vozlišč je na voljo samo uporabnikom z vlogo skrbnika v sistemu. V večini primerov odsvetujemo brisanje, vendar obstaja vgrajena funkcija, ki vam omogoča, da jih obnovite, ko si premislite.

Brisanje projektov:

1. Prijavite se v CloseOut.

2. Pojdite na Administracija -> Projekti.

3. Poiščite projekt, ki ga želite odstraniti. 

4. Kliknite koš za smeti in nato Confirm

5. S tem boste ustvarili zahtevo za brisanje, ki bo ob polnoči po UTC časovnem pasu izbrisala projekt in vse obstoječe podatke v projektu.

Brisanje spletnih mest:

1. Prijavite se v CloseOut.

2. Pojdite na Administracija -> Projekti.

3. Poiščite projekt, h kateremu je dodano spletno mesto, in kliknite ime projekta.

4. Kliknite Lokacije in poiščite spletno mesto, ki ga želite odstraniti. Kliknite koš za smeti in nato Confirm.

5. S tem boste ustvarili zahtevo za brisanje, ki bo ob polnoči po UTC časovnem pasu izbrisala spletno mesto in vse obstoječe podatke na njem

Brisanje vozlišč:

1. Prijavite se v CloseOut. 

2. Pojdite na Administracija -> Projekti.

3. Poiščite projekt in vozlišče, ki ga želite izbrisati.

4. Kliknite koš za smeti in nato Confirm.

5. S tem boste ustvarili zahtevo za brisanje, ki bo ob polnoči po UTC časovnem pasu izbrisala vozlišče in vse njegove obstoječe podatke

 

Do svoje zahteve lahko dostopate v meniju Administracija -> Nastavitve -> Izbriši zahteve. Element bo izbrisan ob polnoči po časovnem pasu UTC.

V tem obdobju lahko zahtevo še vedno prekličete s klikom na koš za smeti poleg zahteva za brisanje. Po tem izbrisanega projekta ne bo več mogoče obnoviti. 

Potrditveno e-pošto, da je vaša zahteva dokončana, boste prejeli ob 8. uri po UTC.