Če ste skrbnik sistema in morate projekt popolnoma izbrisati, lahko to storite, tudi če vsebuje spletna mesta z naloženimi datotekami.
Takole:
1. Prijavite se v spletno aplikacijo CloseOut
2. Izberite Administracija > Projekti
3. Prikaže se seznam projektov. Projekt lahko poiščete.
4. Premaknite miško nad ime projekta in prikazale se bodo ikone na skrajni desni.
5. Kliknite ikono koša za smeti in potrdite, če ste prepričani, da želite izbrisati celoten projekt, čeprav vsebuje podatke.
6. Projekt z vsemi spletnimi mesti in datotekami, naloženimi nanje, bo trajno izbrisan.
