Če ste skrbnik sistema in morate spletno mesto popolnoma izbrisati, lahko to storite, čeprav vsebuje naložene datoteke
- Prijavite se v spletno aplikacijo CloseOut.
- Izberite Administracija > Projekti.
- Prikaže se seznam projektov. Projekt lahko poiščete.
- Kliknite na projekt in prikazal se bo seznam lokacij.
- Pomaknite kazalec miške nad ime spletnega mesta in na desni strani se bodo prikazale ikone za urejanje in brisanje.
- Kliknite ikono koša za smeti in potrdite, če ste prepričani, da želite izbrisati celoten dokument. spletno mesto, čeprav vsebuje podatke.
- Spletna mesta in datoteke, naložene nanje, bodo trajno izbrisane.

Če želite izbrisati več spletnih mest hkrati, lahko to storite tako, da označite potrditveno polje poleg njihovih imen in kliknete ikono koša za smeti v zgornjem desnem kotu, prikazano v spodnja slika.
